Ook een eigen peutersite? kijkonzepeuter.nl
Broertjes Van Zadelhof

Witte banaan!

van de week stond die in het deur gat kijk, kijk! een witte banaan! wij maar kijken en kijken maar konden geen banaan vinden, dus vroegen we waar de banaan dan was, meneer zij daar! in de lucht is de witte banaan! bleek het dus de maan te zijn! haha die kleine boef!

please rescue me!!!

Je bent nu bijna 34 maanden.
Vandaag bleven we bij opa en oma eten , jij had weer eens geen honger voor de verandering en was een beetje aan het klieren aan tafel.
Opeens duw jij je stoel van tafel en zit je een eindje verder en roept naar papa:
Please rescue me!!!!!
Nou dat heeft meneer dus van Diego en het was dus geen toevals treffer nee hij zei het later op de avond nog wel een keer of 5.

Slapen

Een paar maanden geleden op een vrijdagavond toen ik rond een uur of half 11 's avonds na mijn werk thuis kwam ging ik nog even bij Thijmen kijken (dat doe ik altijd) en verwachtte dat meneer allang sliep want volgens papa had hij niets meer gehoord sinds 8 uur die avond.
Toen ik eenmaal de deur open deed zat meneer kaars recht in zijn bed en vrolijk rond zich heen te kijken , toen zei ik" slaap jij nou nog niet?" en kreeg ik als antwoord: JAHAAAA! de boef!

Moet ik tot 3 tellen!?

Vandaag was Thijmen zoals gewoonlijk weer eens aan het uitdagen!
Hij ging op de leuning van de bank zitten en gaat dan erg gevaarlijke truukjes uithalen na een aantal waarschuwingen waren we het beu!
Dus zeg ik (mama) Thijmen, moet ik tot 3 tellen!

Krijg ik als antwoord: Jahaaa! en meneer begint op zijn vingertjes 1, tee, dieee! te tellen KLAAR! wat moet je daar dan weer op zeggen he, die boef!